Galéria

A Reménysziget SE, a NENESZ és Kiskunmajsa Önkormányzata június 9-én, szombaton rendezte meg éves sportnapját, amelynek a fiatalok ösztönzése, illetve az iskolák és a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények közötti kapcsolatok elmélyítése mellett az is célja volt, hogy lehetőséget adjon sportbarátságok kialakítására és a szabadidő hasznos eltöltésére.

Az esemény szervezői labdarúgó és asztalitenisz versenyt hirdettek meg a 6-10 éves, valamint a 10-14 éves gyerekek körében, így a legtöbben focimezben vagy ütővel a kezükben érkeztek meg a Szeged közelében található alföldi településre. A hivatalos program délelőtt 10 órakor kezdődött Dr. Kiss Melinda, a Kiskunmajsai Járási Hivatal vezetőjének interaktív előadásával, majd amíg az 5+1 fős csapatokba szerveződött kis focisták birtokba vették a műfüves pályát, addig az asztaliteniszezők egyéni mérkőzésekbe kezdtek.

Az izgalmas párharcok és focimeccsek egészen 13 óráig tartottak, ezt követően pedig következett a jól megérdemelt pizzázás. Ám nem kellett sokat várni az eredményhirdetésre sem, amelyen a résztvevők oklevelet és érmet vehettek át. A Cseppkő Gyermekotthoni Központ lakói kiválóan szerepeltek a versenyeken, hiszen az asztaliteniszezők között Bangó Attila első, Bangó Zsuzsanna második helyezést ért el, a Cseppkő focicsapata pedig bronzérmes lett.