Galéria

A Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Egyesület, az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítvány és a Reménysziget SE közreműködésével december 9-én rendezte meg hagyományos karácsonyi ünnepségét, amely díjátadó is volt egyben. A fővárosi József Attila Színház falai között zajlott eseményre a Cseppkő Gyermekotthoni Központból harmincnál is több gyermek érkezett, őket az esemény sztárvendége, a NENESZ nagykövete, a Jászai Mari-díjas Dolhai Attila köszöntötte.

Amikor már mindenki a helyén volt, interaktív gyerekműsor kezdődött, mely során a mesés lovagi torna győztesét – a Cseppkő egyik kis lakóját – Sárkányölő címben részesítették. Ezt követően ismét Dolhai Attila lépett a színpadra, aki Jónás Andrea musicalszínésznővel karöltve zenés produkcióval szórakoztatta az egybegyűlt kicsiket és nagyokat.

IV. NENESZ Kiskarácsony és Díjátadó

A díjátadókra az esemény második felében, a kora délutáni órákban került sor. Elsőként az Emberségesnek Maradni pályázat végeredményét ismertette Szántó Edina Anna NENESZ-elnök, majd a Sport Gyógyító Ereje pályázat győztesét és helyezettjeit díjazta Dr. Herczeg Krisztián, a Reménysziget SE elnöke, a Cseppkő Gyermekotthoni Központ igazgatója. A Cseppkő számára külön öröm, hogy utóbbi pályázat második helyezettje intézményünk munkatársa, Viszkok András lett.

A karácsonyi ünnepséget ajándékozás, kellemes hangulatú falatozás és zenés-sportos összeállítás zárta: Dolhai Attila újra mikrofont ragadott, Szabados Ádám Guiness-rekorder pedig freestyle futball bemutatót tartott.

Ezúton is köszönjük szépen a meghívást!