Galéria

A 2016. karácsonya előtt „Rajzolj, hogy adhassunk” címmel meghirdetett rajzpályázatra (Rendhagyó rajzpályázat: adomány a Cseppkőnek) fantáziadús, kreatív gyerekek sok szép alkotást küldtek be. Ezek közül a Kentaur – Erkel László díszlettervező, jelmeztervező, festő – vezetésével összeült szakmai zsűri tizenötöt választott ki, amelyekre az OSC Vízilabda SE és az Egyszer-Volt Gyermektábor által szervezett „Rajzolj, hogy adhassunk” – I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukción licitálhattak a szép számban megjelent érdeklődők.

 

Az árverés előtt a helyszínen, az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont – Szindbád Rendezvénytéren, a beérkezett pályamunkák közül a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat közel egy hónapon át kiállítás keretében mutatták be a látogatóknak.

  

Az I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukció nagy sikerrel zárult; a kiállított képek eladásából 629 500 forint adomány gyűlt össze, amelyet a Cseppkő Gyermekotthoni Központ javára ajánlottak fel a szervezők.

Köszönjük minden közreműködőnek, a pályázó gyerekeknek és a rendezőknek ezt a különleges jótékonysági akciót-aukciót, az értékes adományt!