Galéria

A garzonlakók életvidám csapata minden alkalmat megragad a közös együttlétre. Havonta egyszer klubdélutánt is tartunk – tavasztól őszig a kertben bográcsozással, hideg időben a társalgóban szendvicsek és csocsó mellett töltünk kellemes órákat.

Olykor vendéget is hívunk, egy-egy közérdekű téma szakértőjét. Itt járt például a drogfogyasztók elterelésével foglalkozó RÉV szenvedélybetegeket segítő szolgálat munkatársa, érdeklődéssel hallgattunk egy gyógyult szenvedélybeteget is, aki személyes történetén keresztül mutatta meg ennek az életútnak az állomásait.

Többször volt vendégünk az otthon szabadidős eseményeit szervező kolléga, ugyanis a garzonosok ma már maguk is a cseppkős programok szervezői és levezénylői közé tartoznak. Többnek közt a klubban beszéltük meg és állítottuk össze a gyermekotthoni farsang, az „Aludj máskor” nap és a színes Gyermek- és pedagógusnap programját – mindegyik nagyon sikeres volt!

Köszöntjük az érettségizőket és a garzonházból véglegesen kiköltözőket is. Fontosnak tartjuk, hogy olyan szakemberekkel is konzultáljunk, akik a továbbtanulásban, álláskeresésben lehetnek a segítségünkre.

A klubfoglalkozások színesítésének mindig megtaláljuk a módját, gyakran külső programokkal és kirándulásokkal tesszük változatossá rendezvényeink sorát.