Galéria

Az esztergomi EMMI Speciális Gyermekotthoni Központ április 27-én, pénteken rendezte meg huszonegyedik alkalommal népszerű tehetségkutató versenyét, a Vadvirág Fesztivált, amelyre az ország minden szegletéből érkeztek résztvevők.

A nem sokkal délelőtt 10 óra után kezdődött megmérettetésre összesen harmincnégy énekes, táncos és hangszeres produkcióval készültek a gyerekek, akik között ott volt a Cseppkő Gyermekotthoni Központ két növendéke is. A cigánytánccal nevezett Forrai Nataniel hatodikként állt a színpadra, s végül kategóriája harmadik helyezését érte el, míg Mezei Tímea - aki Adele Someone Like You című világslágerét adta elő - huszonnyolcadikként lépett a közönség és a három zsűritag elé, akiket olyannyira lenyűgözött, hogy az énekes kategória első helyezése mellett rengeteg gratulációt és dicsérő szót is begyűjtött.

Az övéhez fogható sikert csak a fesztivál sztárvendége, Radics Gigi aratott a délután során, a Megasztár hatodik évadának győztese ugyanis félórás koncerttel örvendeztette meg a színpad előtt helyet foglaló kicsiket és nagyokat. Jó hangulatban ért tehát véget az esztergomi tehetségkutató verseny, a két cseppkős fiatal kiemelkedő szereplése pedig külön öröm az intézmény valamennyi dolgozója és lakója számára.