Galéria

A napsütéses szeptember végi nap délelőttjén a legkisebbeké volt a főszerep. A hagyományos Pici Foci versenyben a cseppkős gyermekek csapata mellett a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és a Tapolcsányi Általános Iskola és Kollégium képviseltette magát. A jó hangulatú torna résztvevői igyekeztek kihozni magukból a maximumot, éppen ezért nagyon izgalmas mérkőzéseket láthattak mindazok, akik a helyszínen szurkoltak az ifjú tehetségeknek. A torna végén a csapatok átvették jól megérdemelt jutalmukat, majd a délelőtti programot egy közös ebéddel zárták.

Végeredmény: 

1.      Cseppkő Gyermekotthoni Központ

2.      Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon

3.      Tapolcsányi Általános Iskola és Kollégium

Délután Dr. Herczeg Krisztián intézményvezető megnyitójával kezdetét vette a III. Cseppkő Sportdélután, amelyet nagyon szeretnek a gyermekek, és ezt a résztvevők magas száma is tükrözte.

A Cseppkő Gyermekotthoni Központ meghívásának eleget téve a Hűvösvölgyi Gyermekotthon ifjú csapata is részt vett a tornán, valamint a Perje utcai speciális csoportunkból is érkezett gyermek focizni.

A sportdélután igen tartalmasra sikeredett, hiszen a hagyományos és immár VII. Gazon Fa Kupa kispályás tornán kívül lehetett tollaslabdázni, hulahoppkarikázni, kosarazni, ketrecfocizni és a mini futballpályán is egymást követték a mérkőzések.

A VII. Garzon FA Kupát – szoros küzdelemben – a „felnőttek” csapata nyerte, a cseppkős gyermekek valamint a Hűvösvölgyiek csapata előtt. Természetesen Henez Attila otthonvezető, a felnőttek csapatkapitánya a győztesnek járó tortát felajánlotta a jelen lévő gyermekeknek.  

Minden résztvevő, aki jelen volt – sportolt vagy szurkolt valamelyik csapatnak – a nap végén ajándék csokit kapott.

  

A sportnap a II. Garzon Röpi Kupa küzdelmeivel fejeződött be a tornateremben, a megméretés szervezői Ibler Renáta és Bancsók Irén utógondozott fiataljaink voltak.

Hangulatos és változatos játszmákat láthatott a közönség, igazán remek volt a hangulat. A röplabdatornát a garzonosok csapata nyerte, a cseppkős gyermekek és az önkéntes segítőkkel kiegészült felnőttek csapata előtt.

Összességében elmondhatjuk, hogy vidám és változatos sportprogramot sikerült rendeznünk. A nap végén többen arról érdeklődtek, hogy mikor lesz legközelebb sportnap; ennél – úgy gondoljuk – nem kell nagyobb elismerés.

Végül szeretnénk köszönetet mondani intézményünk vezetésének, valamint a Sztehlo Gábor Alapítvány kuratóriumának, hiszen az ő segítő támogatásuk nélkül rendezvényünk nem jöhetett volna létre!

Wiszt Mariann és Viszkok András szervezők