Galéria

Csütörtökönként tanárok és diákok kergetik a labdát a Cseppkőben, zajos csatáikba szívesen beszállnak más gyermekotthonok tehetséges gyerkőcei is. Izgalmas mérkőzések, páratlan technikai megoldások tarkítják a nevelők és növendékek közti játékot!

Gyakran teszik tiszteletüket játékosként a Garzon tehetséges fiataljai is, köztük Katona „Villámgyors” Zoli, Ramadán „Puskaláb” Tomi és a többi talentum.

A nevelők névsora is jól hangzik: dr. Herczeg „A Főnök” Krisztián, Weiperth „Fenomén” András, Docsa „Pályátszántó” László, Nyári „Szétfutlak” Bálint, Romhányi „Bomba” Attila, Oláh „Gólzsák” Csabi, Szekeres „El Mariachi” Bertold.

És ezzel el is érkeztünk azokhoz, akik nélkül nem jöhetett volna létre a heti bogyóbűvölés. Mindig lelkes szupersztárunk, a technikai zseni Finta „Kicsi” Krisztián, az elveszített labdát nem ismerő fáradhatatlan védőnk, Csernai „Raul” Zoltán, két kiváló kapusunk, akik mezőnyben is kiemelkedőt szoktak nyújtani: Benke „Párduc” Laci és Király „Kivédem-a-szemeteket-is” Kitti. A teljesség igénye nélkül álljon itt még néhány név nézőcsalogatóként: Virág „Páratlan” Krisztián, Binecz „Fejesgól” Dávid, Jónás „Cselkirály” Attila egytől-egyig felveszik bárkivel a versenyt akár tehetségről, akár lelkesedésről van szó.

Ha kedvet érzel és szeretnéd vidáman, egészségesen eltölteni a csütörtök délutánjaidat, téged is szeretettel vár – szurkolóként és játékosként egyaránt – a Cseppkőfoci és Mihály „Egyballábas” Gergely szakkörvezető.